Welkom

Massages
Sabai olie
Foto’s
Informatie
Tarieven
Contact
 
 
 

Waarom massage?

Iets over mezelf

  Ervaringen van clienten
 
 
 
 
 
 
 
 
Iets over mezelf en de massageruimte
 
Mijn naam is Joleen Gerrits. Hoewel ik al enkele jaren hobbymatig masseer binnen mijn vrienden- en familiekring, ben ik in november 2012 een eigen praktijk aan huis begonnen.
De praktijkruimte is gesitueerd in een sfeervolle woonboerderij op het rustieke Twentse platteland aan de rand van het kleine boerendorpje Reutum, op een ‘steenworp afstand’ van Ootmarsum, Oldenzaal, Almelo, Hengelo en Tubbergen.

De massages vinden plaats in een warme en sfeervolle ruimte en worden met alle rust, zorg, liefdevolheid en aandacht gegeven. In de ruimte klinkt rustgevende muziek en de geur van etherische olie en subtiele Japanse wierook geven een extra dimensie aan de massage zodat je je heerlijk kunt ontspannen en overgeven aan het genieten.

Mijn overtuiging is dat liefde (voor jezelf) een belangrijke helende kracht is en dus heeft liefdevolle aanraking een helende werking.
 
 

'dans van de warme stenen'

Daarnaast heb ik een persoonlijke voorkeur voor het werken met (edel)stenen, zoals jade, rozenkwarts, bergkristal, amethist, dumorturiet, sodaliet, carneool, aventurien en hematiet. Terwijl ze warm zijn, dansen ze zwierig en langzaam over het lichaam, wat zeer aangenaam voelt en diep ontspant. Ze worden ter aanvulling gebruikt binnen de massage.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich vertrouwd en op hun gemak voelen. Ik ga voor gastvrijheid, warmte, integriteit, respect, vertrouwen, kwaliteit en een luisterend oor.
Het geeft mij veel voldoening wanneer cliënten met een tevreden en ontspannen gevoel de praktijk verlaten.

Ik verheug me erop je te mogen ont-moeten!
 
 
Massage praktijk
De Warme Steen
Ootmarsumseweg 226
7666 NC  Fleringen
 
 
Telefoon     06-43753702
E-mail         dewarmesteen@gmail.com
 
 
Copyright © 2012 De Warme Steen
Ontworpen door Joleen