Welkom
Massages
Sabai olie
Foto’s
Informatie
Tarieven
Contact
 
 
 

Waarom massage?

Iets over mezelf

  Ervaringen van clienten
 

 

Ervaringen van cliënten

 

"Ik heb mij verschillende keren laten masseren door Joleen en het was heerlijk! Ik heb heerlijk kunnen ontspannen. Zeker een aanrader voor iedereen die even tijd voor zichzelf wil, weg van alle drukte en stress en even lekker wil ontspannen en genieten."

 

"Vanmorgen een ontspannende massage van Joleen mogen ontvangen. Heerlijk! Een erg prettige omgeving, heerlijke temperatuur en de massage was zeer ontspannen. Er wordt alle tijd voor je genomen en alles aan gedaan om het naar je zin te maken, wat dan ook zeker is gelukt! Alles klopte!
Joleen tot snel!"

 

"De massages van Joleen die ik heb mogen ontvangen waren fantastisch.
Ze doet haar werk met zo veel liefde en dat is ook wat je kunt ervaren in de
massage. De locatie is warm en aangenaam. Ik heb het ervaren als een weldaad voor lichaam en geest. Ik hoop dat er nog velen van haar massage gaan genieten zoals ik er van genoten heb."

 

"Ik heb mij verscheidene keren door Joleen laten masseren. Het is telkens weer een regelrechte verwennerij en fijn om te ondergaan. Zeer rustgevend. Fijne, schone en rustige omgeving, zachte muziek, veel lekkere warme olie en het voelt alsof je gemasseerd wordt door een engel . Zeker een aanrader!"

 

"Ben twee weken geleden voor het eerst bij Joleen geweest. Voor een Jadestone ontspanningsmassage. Werd leuk en spontaan door haar ontvangen in de sfeervolle massagepraktijk. Na een kort intakegesprek heb ik anderhalf uur genoten van een vakkundige ontspanningsmassage. Ook de gezichtsmassage was ontzettend fijn. Een geweldige ervaring om met regelmaat te herhalen."

 

"Gemasseerd worden door Joleen voelt weldadig;
Joleen verstaat de kunst ons lijf en geest tot een niveau van diepgaande ontspanning te brengen. Door de warme stenen of Joleen's handen te volgen richt onze aandacht zich naar binnen en kunnen we ons denken loslaten.
Joleen brengt ons weer Thuis; terug in ons lijf, in liefdevolle verbinding met onszelf.
Voor ieder die bewust wil leven, in contact wil blijven met zichzelf, een aanrader!"

"Vandaag een Jadestonemassage mogen ontvangen van Joleen. Joleen is een spontane jonge masseuse, en de massage was goed. Zo relaxt dat ik tijdens de massage bijna in slaap viel. Bovendien masseert ze op een mooie locatie.
Door de massage heb ik nu minder last van mijn nek.

Wat mij betreft een aanrader."


"De hotstone massages van Joleen die ik heb mogen ontvangen waren heerlijk. Joleen masseert op een heel liefdevolle respectvolle manier, neemt er alle tijd voor en ze is zeer deskundig. Een massage van Joleen, is ontspannen en genieten. Een aanrader!"


"Ik heb nu een aantal keren een Hotstonemassage en één keer een Jadestonemassage mogen ontvangen van Joleen en dit tot zeer grote tevredenheid.
Joleen is een spontane en warme vrouw die haar vak verstaat en alle tijd en aandacht voor je heeft.
De volgende afspraak voor een Jadestonemassage is binnenkort weer, dat wordt weer anderhalf uur ontspannen en even niet denken aan het dagelijks leven!"


"Hallo, ik ben sinds de opening een paar maal hier geweest. Hoewel ik regelmatig naar andere massages ben geweest, moet ik zeggen dat dit de beste massage was, die ik tot nu toe heb ondergaan. Joleen is aardig, open en prettig in de omgang. Je wordt hier spontaan ontvangen en na de massage heb je het gevoel, dat je wel iedere dag gemasseerd wilt worden. Hoop nog lang op dit adres te komen."

 

 
 
Massage praktijk
De Warme Steen
Ootmarsumseweg 226
7666 NC  Fleringen
 
 
Telefoon     06-43753702
E-mail         dewarmesteen@gmail.com
 
 
Copyright © 2012 De Warme Steen
Ontworpen door Joleen