Welkom
Massages
Sabai olie
Fotoís
Informatie
Tarieven
Contact
 
 
 
 
 
 
Praktische informatie
 
Waar moet je rekening mee houden bij een massage?

Om optimaal van de massage te genieten, let dan op de volgende zaken:
 • Zorg ervoor dat je op tijd bent voor de afspraak. Als er onverhoopt iets tussenkomt, bel dan tijdig af. De afgesproken tijd is voor jou gereserveerd. Zeg je een afspraak minstens 24 uur van te voren af, dan zijn er geen kosten aan verbonden. Als een afspraak niet tijdig wordt afgezegd, wordt 50% van het tarief in rekening gebracht.
 • Zorg dat je niet met een volle maag aankomt.
 • Zorg ervoor dat je schoon en proper bent, m.a.w. neem vooraf een douche of bad.
 • Er is in de boerderij ook een douchemogelijkheid aanwezig en tegen bijbetaling van 5 euro kun je daarvan gebruik maken. Je krijgt uiteraard een extra handdoek en kunt shampoo en douchegel gebruiken.
 • Over praten tijdens de massage: het is de bedoeling dat je ontspant en veel praten helpt niet daarbij. Je moet natuurlijk wel aangeven als iets pijn doet of niet prettig is, maar verder is het de bedoeling dat je jezelf ontspant, op je ademhaling let, en geniet van de aanraking en rustgevende muziek. Probeer wanneer je wordt gemasseerd, de aandacht zo veel mogelijk bij de aanraking van de handen te houden. Dit is even wennen, maar het werkt! Het is een moment voor jezelf, dus geniet daarvan...
 • Zorg ervoor dat je na de massage voldoende (een aantal glazen) water drinkt om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen, die tijdens de massage losgekomen zijn.
 • Na de massage kan je rustig even bijkomen, een glas water drinken en jezelf aankleden.
 • Als je onder behandeling bent van een arts, fysiotherapeut of specialist: vraag altijd of het verstandig is om de massage te ondergaan die je wilt.
 • Reacties op de massage kunnen de klachten verbeteren, maar ook tijdelijk verergeren: voorbeelden hiervan zijn vermoeidheid, transpireren, diarree, meer uitscheiden van urine en ontlasting, hoofdpijn en loskomende emoties. Deze klachten zijn het heftigst in de eerste 48 uur na de massage, daarna zwakt het af. Het drinken van extra water na de massage bevordert de uitscheiding van de afvalstoffen.
 • Het is niet verstandig te masseren als je last hebt van:
  Koorts, griep, hartproblemen, kanker, huidinfecties, maagzweer, open wonden, gebroken botten en bloeduitstortingen. Bij twijfel altijd de behandelend arts vragen.
Wat kun je van mij verwachten:
De massageruimte wordt uiteraard goed schoon gehouden. Ook de stenen worden na iedere massage zorgvuldig gereinigd. Vanzelfsprekend gebruik ik bij iedere cliŽnt een schoon hoeslaken voor de massagetafel en gebruik ik schone handdoeken.
Ik zorg voor een aangenaam warme temperatuur tussen de 25 en 27 graden en een fijne sfeer. Ik hou zoveel mogelijk rekening met je persoonlijke wensen.
Ik zorg ervoor dat ik schoon ben. Ik ga discreet met jouw gegevens om. En integriteit vind ik belangrijk.

Samen zorgen wij zo voor een prettige omgeving en omstandigheid voor een geweldige massage!
Ik draag graag een STEENTJE bij aan jouw gezondheid en welzijn.
 
 
 
Massage praktijk
De Warme Steen
Ootmarsumseweg 226
7666 NC  Fleringen
 
 
Telefoon     06-43753702
E-mail         dewarmesteen@gmail.com
 
 
Copyright © 2012 De Warme Steen
Ontworpen door Joleen