Welkom
Massages
Sabai olie
Foto’s
Informatie
Tarieven
Contact
 
 
 

Cajuput olie

 
 
Sabai olie
 
Sabai Olie wordt al eeuwenlang gebruikt als dé massageolie in Thailand. De Thai kennen de kunst van de massage als geen ander volk ter wereld. Sabai Olie speelt hierbij een essentiële rol. Het eerste laagje Sabai Olie wordt aangebracht; met de etherische extracten van de Lotus en Jasmijn heeft het opbrengen al een rustgevende werking waardoor de huid ontspant.
Nu kan de reeds verzadigde huid opnieuw van olie worden voorzien. Deze tweede laag zal niet snel worden opgenomen: een perfecte basis voor een heerlijke massage.

Verkrijgbaar in de praktijk:
60 ml € 5,50 / 2 flesjes voor € 9,50

Gebruik als huidverzorging
Sabai Olie wordt gebruikt op het hele lichaam. Als gezichts- en haarverzorging of als bodylotion. Uitermate geschikt voor de droge en geďrriteerde huid. Vooral na bad, zon of zonnebank.
De olie wordt snel opgenomen, waardoor de huid niet vettig aanvoelt.
Gemaakt volgens een traditioneel recept, van meer dan 300 jaar oud. Het product is gemaakt van verzorgende olie met daaraan toegevoegd extracten van Lotus en Jasmijn.
Sabai olie werkt als een balsem voor de huid en de huid voelt satijnzacht aan. Een druppeltje is al voldoende voor beide handen. Het effect is direct voelbaar; de huid ontspant en wordt zacht en soepel: een Thaise glimlach…

N.B.
Omdat de olie vrij kostbaar is, masseer ik niet standaard met Sabai olie. Ik maak gebruik van een kwalitatieve jojoba olie aangevuld met vitamine A en E, vrij van kleur- en conserveermiddelen.

Een Sabai olie massage is uiteraard mogelijk, tegen bijbetaling van 5 euro.
 
 
 
Massage praktijk
De Warme Steen
Ootmarsumseweg 226
7666 NC  Fleringen
 
 
Telefoon     06-43753702
E-mail         dewarmesteen@gmail.com
 
 
Copyright © 2012 De Warme Steen
Ontworpen door Joleen