Welkom
Massages
Sabai olie
Fotoís
Informatie
Tarieven
Contact
 
 
 

Hotstone massage

Jadestone massage

Rozenkwarts arrangement

Rebalancing

Oorkaarsen

 
 
Jadestone massage
 
Jade is een veelzijdige en krachtige helende steen die groen gekleurd is en een bijzondere uitwerking heeft op ons lichaam en geest. De populariteit en toepassing van jade is enorm wijdverspreid en divers. In veel culturen wordt jade gebruikt.
In de meeste Aziatische culturen is jade een status symbool. In het oude Egypte werd jade bewonderd als de steen van de liefde, innerlijke vrede, harmonie en evenwicht. In andere regio's en culturen werd jade ook wel beschouwd als een geluksvogel of beschermende steen.
 
Jade hoort bij het hartchakra. De Jadestone massage is een zachte, diep ontspannende en verwarmende massage.
Deze massage is anders dan de hotstone- massage. Het is een nieuwe behandeling, werkt intenser en ontspant op een dieper niveau.

Jade: Een Bijzondere Steen
Jade stimuleert de nierfunctie en brengt daardoor de water-, zout- en zurenhuishouding in balans. Hierdoor ondersteunt hij de afvoer van afvalstoffen van de nieren, de pancreas en de lever.
Door de aanwezigheid van aluminium kan jade positieve resultaten geven aan het zenuwstelsel. Jade helpt de huid te herstellen en werkt bij ontstekingen. Het geeft goede resultaten bij menstruatieproblemen.
 
Jade verhelpt intellectuele en geestelijke vermoeidheid, onrust en prikkelbaarheid. Het geeft bescherming en verhelpt neerslachtigheid. Het verlicht hoofdpijn. Jade versterkt de blaas en leverfunctie. Het verzacht reumatische pijn door het afvoeren van urinezuur.
Tijdens een Jadestone massage wordt gebruik gemaakt van verwarmde jade stenen (maximaal 48 graden). De stenen worden op het lichaam gelegd en er wordt met de stenen gemasseerd, met natuurzuivere verwarmde oliŽn.

Tevens geef ik een Jade gezichtsmassage met twee rollers. Het masseren met de rollers kan zorgen voor een betere doorbloeding, het verstevigen van het bindweefsel, het verminderen van rimpels, vermindering van vocht en zwelling, een strakke en gladde huid, een verbetering van de onzuivere huid en het losmaken van afvalstoffen.

Wanneer geen Jadestone massage
Wanneer je net ziek geweest bent en nog koorts hebt, bij hartklachten, hoge en lage bloeddruk, open wonden, zwangerschap, trombose, steenpuisten en besmettelijke huidaandoeningen is een Jadestone massage niet geschikt.
 
N.B.
De Jadestone massage kan uitgebreid worden met andere edelstenen of mineralen naar keuze zoals amethist, bergkristal, rozenkwarts, aventurien, carneool, sodaliet, dumorturiet en hematiet.
 
 
 
Massage praktijk
De Warme Steen
Ootmarsumseweg 226
7666 NC  Fleringen
 
 
Telefoon     06-43753702
E-mail         dewarmesteen@gmail.com
 
 
Copyright © 2012 De Warme Steen
Ontworpen door Joleen