Welkom
Massages
Sabai olie
Foto’s
Informatie
Tarieven
Contact
 
 
 

Hotstone massage

Jadestone massage

Rozenkwarts arrangement

Rebalancing

Oorkaarsen

 
 
Rozenkwarts arrangement

- hartverwarmend en kalmerend -
 
Verwen jezelf of een geliefde met een bijzonder en heerlijk rozenkwarts arrangement. Voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat je wilt ontspannen en genieten.
 

• Ontvangst met rozenthee en wat lekkers.
• Massage met warme rozenkwarts stenen en rozenolie.
• Je wordt qua geur ondergedompeld in rozenwierook en etherische rozenolie.
• Je krijgt een rozenmasker (zie informatie onderaan) en gezichtsmassage.
• Het masker wordt afgenomen met Damascus rozenwater die reinigend werkt.
• Aan het eind krijg je een cadeautje mee van rozenkwarts.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte kan het helpen bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Je kunt ook kiezen voor alleen een rozenkwartsmassage van 60 minuten of 90 minuten.

Over het rozenmasker
In het masker van Dr. Hauschka maakt de roos op vier manieren deel uit van de samenstelling. Rozenwater, extracten uit rozenbloesem, rozenwas en de kostbare etherische rozenolie helpen de huid om weer in balans te komen. De huid neemt deze romig zachte pakking gemakkelijk op en wordt er door verwend en verzorgd. Vooral de rijpere, droge huid die minder gemakkelijk herstelt, wordt versterkt en gevitaliseerd. Een vochtarme, vermoeide huid krijgt weer nieuwe energie.
 
 
 
Massage praktijk
De Warme Steen
Ootmarsumseweg 226
7666 NC  Fleringen
 
 
Telefoon     06-43753702
E-mail         dewarmesteen@gmail.com
 
 
Copyright © 2012 De Warme Steen
Ontworpen door Joleen